Novo
  • (3)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Hyaluron sprej

Takojšnje in dolgotrajno vlaženje od znotraj

Sprej za obraz s hialuronsko kislino in glukoglicerolom, ki podpira takojšnje in dolgotrajno vlaženje za gladko in sijočo kožo. 

Takojšnja, dolgotrajna navlažitev za obraz, vrat in dekolte

Koža potrebuje vodo, da učinkovito deluje. Dobro navlažena koža je gladka in voljna ter je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera poškodovana, koža izgubi vlago in postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta, daje občutek neprijetne napetosti in ne more preprečevati vdora dražečih snovi iz okolja, zato postane občutljiva. Da ohrani svoj najlepši videz in da daje najboljši občutek, koža potrebuje intenzivno in dolgotrajno vlaženje. 

Spreji, ki ne vsebujejo vlažilnih sestavin, ne morejo vezati vlage. Čista voda hitro izhlapi in naredi kožo še bolj suho, kot je bila prej. Postane lahko občutljiva. Edinstvena formula Hyaluron spreja izboljša koži lastni sistem vlaženja, enakomerno razporedi vodo in zadrži vlago, da koža postane gladka in sijoča.

Kombinacija hialuronske kisline in glukoglicerola, ki je enak naravnemu, pomaga aktivirati naravno vlaženje kože. Glukoglicerol aktivira kanale za porazdelitev vlage,
ki prenašajo vodo med kožnimi celicami in spodbujajo vlaženje kože in ravnovesje vlage od znotraj.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit tudi na občutljivi koži.

Pogosta vprašanja

Kaj je hialuronska kislina?

Hialuronska kislina je snov, ki naravno nastaja v koži, kjer pomaga vezati vlago: zadrži lahko količino vode, ki je več tisočkrat večja od njene mase. Je sestavina zunajceličnega matriksa povrhnjice (zunanje plasti kože) in usnjice (srednje plasti kože), kjer zapolni volumen kože od znotraj.

Sestavine

Navodila

Dozo držite 20 cm od kože in razpršite fino meglico na obraz, vrat in dekolte, kadar koli želite. Pustite 2–3 minute, da se vpije, nato nežno popivnajte. Izogibajte se stiku z očmi.

Vaša vsakodnevna redna nega kože

Kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo) ali Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom (za suho kožo).

Pomirite in navlažite kožo s Hyaluron sprejem, kadar koli in kjer koli želite.

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Iščete sprej za intenzivno vlaženje obraza.
Hyaluron sprej vsebuje kombinacijo hialuronske kisline in naravnemu enakega glukoglicerola, ki pomaga aktivirati koži lastno vlaženje. Njegova formula omogoča takojšnje in dolgotrajno vlaženje ter pomiri razdraženost zaradi suhosti.

Hyaluron sprej Takojšnja in dolgotrajna navlažitev

Koža potrebuje vodo, da učinkovito deluje. Dobro navlažena koža je gladka in voljna ter je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera poškodovana, koža izgubi vlago in lahko postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta in daje občutek neprijetne napetosti. Poleg tega je manj odporna proti dražečim snovem, zato postane občutljiva.

Hyaluron sprej koži zagotovi intenzivno in dolgotrajno vlaženje, ki ga potrebuje, da ohrani kar najboljši videz in občutek. Kombinacija hialuronske kisline in glukoglicerola, ki je enak naravnemu, aktivira koži lastno mrežo za porazdelitev vlage (ki transportira vodo med celicami) in tako spodbuja vlaženje kože in ravnovesje vlage od znotraj.

Sprej brez dišav, ki se hitro vpije, je primeren za vsakodnevno uporabo na vseh tipih kože, vključno z občutljivo. 

Skupna ocena
  • (3)
5 od 5 točk / 3 ocen
5 zvezdic
3
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Ajda K.,

Hyaluron spray

Definitivno najboljši vlažilni sprej na trgu!
Suzana K,

Odkritje leta :)

Prijateljica mi je priporočala tale sprej. Sprva sem bila skeptična, a nato me je pozitivno presenetilo. Sprej nanesem pred dnevno kremo in gubice se zabrisejo bolj kot s katerim koli serumom, ki sem jih bo sedaj imela. Vrhunski izdelek :D Koža poleti sploh več ne zateguje. Toplo priporočam
Janja,
Hitra navlažitev kože - to kar moja koža cel poletje potrebuje. Imam drugače zelo občutljivo kožo in vse termalne vodice, ki se jih do sedaj preizkusila so mi povzročile rdečico, a ta od Eucerina je Je kot zanalšč super izbira za mojo občutljivo kožo

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.