• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin pH5 krema za telo

5
8 ocen
Zagotavlja dolgotrajno vlaženje.
Obnovi naravne obrambne mehanizme kože.
Tekstura se zlahka nanese in se hitro vpije.

Zmanjša občutljivost kože

Dolgotrajno vlaženje, ki kožo naredi odpornejšo, manj občutljivo in žametno mehko.

Informacije o izdelku

Suha občutljiva koža hitro postane razdražena zaradi okoljskih sprožilcev, kar še poveča njeno občutljivost. Za zmanjšanje občutljivosti potrebuje več kot le blag vlažilni izdelek. 

Eucerin pH5 krema za telo je bila posebej razvita, da suho občutljivo kožo telesa naredi odpornejšo in manj občutljivo. Edinstveni sistem za pH-ravnovesje znamke Eucerin vsebuje citratni pufer, derivat citronske kisline, ki obnavlja in podpira optimalno pH-vrednost kože. Formula vsebuje tudi aktivno sestavino dekspantenol, ki je znan po svojih obnovitvenih lastnostih. 

Krema za telo poskrbi za vsakodnevno vlaženje, ki ga koža potrebuje; kožo naredi mehko in gladko na pogled in otip, obenem pa ne pušča mastnih sledov. Nežno odišavljena krema je na voljo v priročnem lončku (450 ml) za nanos na celo telo.


 

Klinične študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga suha občutljiva koža zelo dobro prenaša.

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga suha občutljiva koža zelo dobro prenaša.

V okviru študije uporabe izdelka je 132 sodelujočih štirinajst dni preizkušalo izdelek in poročalo o naslednjih rezultatih:
– Dolgotrajno vlaženje: 91 % sodelujočih je potrdilo, da izdelek zagotavlja dolgotrajno vlaženje.
– Občutek gladke kože: 94 % sodelujočih je opazilo, da je izdelek naredil njihovo kožo gladko.
– Občutek žametno mehke kože: 95 % sodelujočih je povedalo, da je koža postala žametno mehka.
– Prijeten nanos: 93 % sodelujočih je dejalo, da je nanos izdelka prijeten.

Lastnosti

 • lahka tekstura
 • nemastno

Uporaba

Nanesite vsak dan (ali večkrat, če je potrebno) po prhanju ali kopanju.
Nežno vmasirajte v kožo.
Za najboljši rezultat uporabljajte skupaj z izdelkom za umivanje iz linije Eucerin pH5.

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Imate občutljivo kožo telesa in ste nagnjeni k alergijam tipa I.

Eucerin pH5 krema za telo zagotavlja dolgotrajno vlaženje in naredi kožo odpornejšo ter manj občutljivo za okoljske sprožilce. 

Iščete lahko, nemastno teksturo, ki se hitro vpije.

Preizkusite drug izdelek, če …

Imate suho občutljivo kožo in imate raje teksturo losjona.

Preizkusite Eucerin pH5 losjon.

Imate suho občutljivo kožo, ki je občutljiva za dišave.

Eucerin pH5 losjon je na voljo v različici brez dišav.

Imate suho, hrapavo ali napeto kožo.

Preizkusite Eucerin UreaRepair PLUS losjon 5 % urea.

Iščete kremo za suho občutljivo kožo na rokah.

Preizkusite Eucerin pH5 kremo.

Iščete vlažilni izdelek za suho občutljivo kožo obraza.

Preizkusite Eucerin pH5 kremo za obraz. 

Sestavine

Pogosta vprašanja (3)

 • Kako naj vem, da so vaši izdelki varni za mojo občutljivo kožo?

  Vsi izdelki Eucerin pH5 so bili posebej zasnovani tako, da združujejo odlično zaščito in obnavljanje kože s klinično dokazanim dobrim odzivom kože. Eucerin pH5 krema za telo je primerna za pogosto uporabo na koži, ki je nagnjena k alergijam tipa I, kot je seneni nahod.

  Preden novi izdelek nanesete na celo telo, ga najprej preizkusite z večkratnim nanosom na kožo na notranji strani komolca. Če se ne pojavi nobena reakcija (npr. rdečina, oteklina ali srbečica), lahko sklepate, da je izdelek varen za vašo kožo. Če imate kakršne koli pomisleke, priporočamo, da se posvetujete s farmacevtom ali dermatologom.

   

   

 • Zakaj koža potrebuje zaščito?

  Koža je ena od najpomembnejših zaščitnih barier. Telo brani pred zunanjimi vplivi, kot so onesnaženost, UV-svetloba in kemikalije. Toda te zunanje sile lahko vplivajo na kožo, da postane obremenjena. Kadar je koža obremenjena, ne more ohranjati svojega naravnega ravnovesja in vezati vode. Funkcija bariere kože je oslabljena, koža pa postane dovzetna za draženje in je nagnjena k občutljivosti. Pomembno je, da kožo zaščitimo, da bo še naprej lahko opravljala svojo pomembno zaščitno vlogo.

 • Katere aktivne sestavine vsebuje linija Eucerin pH5?

  Čistilni in vlažilni izdelki Eucerin pH5 vsebujejo blage sestavine, ki so bile klinično in dermatološko preizkušene ter dokazano obnovijo optimalno pH-vrednost kože, zaščitijo njene naravne obrambne mehanizme in jo naredijo odpornejšo ter manj občutljivo za okoljske sprožilce.

  Te sestavine vključujejo citratni pufer, derivat citronske kisline, ki obnovi in podpira optimalno pH-vrednost kože, ter dekspantenol, aktivno sestavino, ki je znana po svojih obnovitvenih lastnostih. Dekspantenol poveča odpornost kože proti draženju, spodbuja celjenje ran ter kožo naredi mehko in gladko na pogled in otip.

  Suha občutljiva koža odlično prenaša vse izdelke iz linije Eucerin pH5.

5
Od 8 ocen*
8
0
0
0
0
 • Barbara 16. 12. 2020
  Odlična krema za suho "zimsko" kožo
  Sem alergik in atopik s pogostimi zimskimi poslabšanji kože. Ta lahka krema mi pomaga vzdrževati ohranjeno kožno bariero in zmanjšati luščenje, pokanje in srbenje kože. Nanašanje je enostavno in prijetno, ne pušča filma. Všeč mi je tudi veliko pakiranje.
 • Liljana 31. 05. 2018
  Eucerin PH5 krema za telo
  Krema za telo poskrbi za vsakodnevno vlaženje, ki ga koža potrebuje; kožo naredi mehko in gladko na pogled in otip, obenem pa ne pušča mastnih sledov. Nežno odišavljena krema je na voljo v priročnem lončku (450 ml) za nanos na celo telo.
 • Elma H. 30. 05. 2018
  Zelo dobra
  Ta krema za telo naredi mojo kožo gladko in hidrirano. Jaz bi to priporočala svojim prijateljem in družini. Všeč mi je zelo!!! :)
 • Preberite več

Dopolnite rutino

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki