• (0)
Napišite svoje mnenje

Negovalno olje za telo

Učinkovito proti strijam

S 100 % naravnimi olji izboljša prožnost občutljive kože, tudi med nosečnostjo.

Eucerin negovalno olje za telo je bilo razvito posebej za potrebe suhe občutljive kože, tudi med nosečnostjo. Vsebuje vitamin E in visokokakovostna, čista rastlinska olja, ki so bogata z linolensko kislino, nenasičeno maščobno kislino, ki okrepi naravno funkcijo bariere kože.

Olje zlahka vmasirate in se hitro vpije. Z redno uporabo izdelka, ki ga vmasirate v kožo, pospešite prekrvitev, izboljšate prožnost kože in zmanjšate opaznost strij.

Klinične in dermatološke študije

Dokazano je, da Eucerin negovalno olje za telo pomembno zmanjša strije, je izjemno učinkovito in da ga koža dobro prenaša, tudi pri poškodovani koži.

GLAVNE UGOTOVITVE

• Študija je bila izvedena pri 30 prostovoljkah, ki so rodile pred 6 do 12 meseci in so imele strije. Strije so drobne rdeče ali bele črte, ki nastanejo zaradi hitrega raztezanja ali krčenja kože na določenih delih telesa.
• Uporaba Eucerin negovalnega olja za telo dvakrat dnevno v obdobju šestih mesecev je pomembno zmanjšala strije in pomembno izboljšala kapilarno prekrvitev v primerjavi z majhnim ali ničnim izboljšanjem na predelih, kjer izdelek ni bil uporabljen. 
• Dokazano je bilo tudi, da suha občutljiva koža izdelek dobro prenaša.

Sestavine

Navodila

• Olje nanesite dvakrat dnevno na prizadeta območja. Nežno ga vmasirajte s krožnimi gibi, da se povsem vpije.

Ženska nanaša negovalni izdelek na roke.

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin negovalno olje za telo uporabite, če …

Uporabite drug izdelek, če ...

• Želite zmanjšati opaznost strij ali iščete negovalno olje za suho občutljivo kožo.

Eucerin negovalno olje za telo izboljša prožnost občutljive kože, tudi med nosečnostjo. Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo, npr. za masažo.

• Iščete izdelek za obnovitev razpokane in boleče kože.

Pogosta vprašanja

Kako naj vem, da so vaši izdelki varni za mojo občutljivo kožo?

Izdelki Eucerin za suho in občutljivo kožo so bili posebej razviti tako, da združujejo odlično zaščito in obnavljanje kože s klinično dokazanim dobrim odzivom kože.

Preden novi izdelek nanesete na celo telo, ga najprej preizkusite z večkratnim nanosom na kožo na notranji strani komolca. Če se ne pojavi nobena reakcija (npr. rdečina, oteklina ali srbečica), lahko sklepate, da je izdelek varen za vašo kožo. Če imate kakršne koli pomisleke, priporočamo, da se posvetujete s farmacevtom ali dermatologom.

Eucerin pH5 Obnovi naravne obrambne mehanizme kože za večjo odpornost in manjšo občutljivost.

Zdrava koža je prva in najboljša obramba telesa pred zunanjimi dražečimi snovmi. Toda če je koža suha in občutljiva, je njena funkcija bariere oslabljena in koža je nagnjena k nadaljnjemu poslabšanju tega stanja.

Eucerin pH5 je celovita linija izdelkov, ki so bili posebej razviti za izpolnjevanje potreb suhe občutljive kože. Edinstveni sistem za pH-ravnovesje znamke Eucerin obnovi optimalno pH-vrednost kože in okrepi naravne obrambne mehanizme, da koža postane odpornejša proti okoljskim sprožilcem in manj občutljiva. Mnogi izdelki vsebujejo tudi dekspantenol, ki je znan po svojih obnovitvenih lastnostih.

Vsi izdelki v liniji, ki vsebuje losjone, kreme in čistilne izdelke za telo, so klinično in dermatološko preizkušeni ter dokazano zelo primerni za vsakodnevno uporabo na suhi občutljivi in k alergijam nagnjeni koži. Kožo ščitijo pred izsušitvijo, spodbujajo dolgotrajno vlaženje ter jo naredijo mehko in gladko na pogled in otip.

Skupna ocena
  • (0)
0 od 5 točk / 0 ocen
5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.