Eucerin ponovno prejemnik prestižnih nagrad GRAZIA BEAUTY AWARDS

 

Revija GRAZIA je že četrto leto zapored podelila nagrade za najboljše lepotne izdelke, ki si po mnenju strokovne žirije zaslužijo naziv najboljšega izdelka v svoji kategoriji. Šestčlanska žirija, ki so jo sestavljale mag. Metka Adamič, dr. med., specialist dermatovenerologije, Bernarda Marovt, nekdanja manekenka in miss Jugoslavije, Katarina M. Bajt, izvršna in lepotna urednica revije GRAZIA, Alenka Kesar, voditeljica in storyteller, Martina Vrhovnik, vodja studia T SPOT, make up artist in učiteljica senzualnega plesa in Jasna Oklešan, vodja Carpus akademije in make up artist, je testirala vse prijavljene izdelke in izbrala najbolj nepogrešljive.

Posebna nagrada GRAZIA BEAUTY AWARD za zaupanja vredno znamko

Eucerin si je prislužil posebno nagrado GRAZIA BEAUTY AWARD po izboru lepotne urednice za zaupanja vredno kolekcijo z linijo izdelkov Eucerin Anti-Pigment. Linijo Eucerin Anti-Pigment sestavljajo štirje izdelki - dvojni serumdnevna kremanočna krema in korektor. Linija je bila posebej zasnovana za zmanjšanje hiperpigmentacije za enakomernejšo in sijočo kožo. Vsi štirje izdelki vsebujejo Thiamidol, učinkovito in patentirano sestavino, ki deluje pri izvoru hiperpigmentacije, tako da zmanjša tvorbo melanina.

Grazia Beauty Awards 2019

Nagrada GRAZIA BEAUTY AWARD za poletno zaščito

Nagrado GRAZIA BEAUTY AWARD ZA POLETNO ZAŠČITO je prejel Eucerin z izdelkom Eucerin Sun Pigment fluid za zaščito pred soncem ZF50+. Namenjen je vsem tipom kože in preprečuje hiperpigmentacijo zaradi sonca. Učinkovito namreč zmanjša temne madeže in prepreči, da bi se ponovno pojavili.

Grazia Beauty Awards

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.