• (64)

Anti-Pigment dvojni serum

Učinkovito zmanjša temne madeže in prepreči, da bi se ponovno pojavili. Izboljša videz kože.

Serum z dvojnim delovanjem, ki vsebuje Thiamidol in koncentrirano hialuronsko kislino, za enakomerno in sijočo kožo

Serum proti hiperpigmentaciji

Melanin je naravni pigment, ki daje barvo koži. Izpostavljenost sončni svetlobi, hormonski vplivi in staranje lahko povzročijo povečano tvorbo melanina in sprožijo hiperpigmentacijo. Hiperpigmentacija se kaže v obliki temnih madežev in starostnih peg (znanih tudi kot sončne pege), zaradi katerih je koža videti neenakomerna. 

Eucerin Anti-Pigment dvojni serum združuje dva seruma, ki delujeta na različna načina:

  • Thiamidol: učinkovita in patentirana sestavina, ki deluje pri izvoru nastanka hiperpigmentacije, klinično potrjeno zmanjša hiperpigmentacijo ter z redno uporabo preprečuje njen ponovni nastanek.
  • Koncentrirana hialuronska kislina: ena najučinkovitejših vlažilnih snovi, ki so v koži, pomaga pritegniti in zadržati vlago v koži.

Lahka emulzija klinično in dermatološko potrjeno zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni nastanek, obenem pa izboljša videz kože. Prvi rezultati so vidni po dveh tednih in se z redno uporabo stalno izboljšujejo. Koža je gladka in je videti obnovljena, enakomerna in sijoča.

 

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša.

Eucerin Anti-Pigment: klinično dokazano zmanjšuje hiperpigmentacijo

Klinične študije

GLAVNE UGOTOVITVE

Med drugimi kliničnimi in dermatološkimi študijami je bila izvedena tudi študija uporabe izdelka (PiU), v katero je bilo vključenih 120 žensk v starosti med 25 in 55 let1.

Sodelujoče so najprej po dveh in nato po štirih tednih redne uporabe podale naslednje ugotovitve:

 

Po 2 tednih

Po 4 tednih

Izdelek naredi mojo kožo enakomernejšo.

94 %

97 %

Izdelek naredi mojo kožo sijočo.

100 %

100 %

Izdelek učinkovito deluje proti temnim madežem.

88 %

97 %

Izdelek preprečuje pojav temnih madežev.

91 %

95 %

Izdelek zmanjša intenzivnost obstoječih temnih madežev.

83 %

89 %

1 Beiersdorf AG, PiU, November 2017

Pogosta vprašanja

Ali lahko uporabljam Eucerin Anti-Pigment dvojni serum skupaj z drugimi vlažilnimi izdelki Eucerin ali zagotavlja rezultate samo, če ga uporabljamo z vlažilnimi izdelki linije Anti-Pigment?

Če želite doseči kar najboljše zmanjšanje hiperpigmentacije, vam priporočamo, da Eucerin Anti-Pigment dvojni serum uporabljate enkrat na dan in ga kombinirate z drugimi izdelki naše Anti-Pigment linije. Serum deluje tudi v kombinaciji z drugimi izdelki, vendar lahko v tem primeru traja dlje, da so rezultati vidni.

Če imate hiperpigmentacijo, vendar to ni vaša primarna težava s staranjem kože, vam svetujemo uporabo Eucerin Anti-Pigment dvojnega seruma pred nanosom enega izmed naših anti-age izdelkov, na primer:

Ali lahko istočasno uporabljam Eucerin Anti-Pigment dvojni serum in Eucerin Anti-Pigment korektor?

Da, lahko. Eucerin Anti-Pigment dvojni serum učinkovito okrepi rezultate Anti-Pigment dnevne in nočne kreme na celem obrazu, vratu in dekolteju. Eucerin Anti-Pigment korektor je bil posebej zasnovan, da zakrije posamezna, majhna območja hiperpigmentacije. Izdelka dobro delujeta skupaj, vendar ne pozabite, da lahko na dan uporabite največ štiri nanose izdelkov, ki vsebujejo Thiamidol.

En izdelek lahko uporabite zjutraj pred nanosom Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme ZF 30 in drugega zvečer pred Eucerin Anti-Pigment nočno kremo, ali pa uporabite oba hkrati, nato pa nanesete ustrezno dnevno ali nočno kremo. Če ju uporabite skupaj, nanesite najprej serum in nato korektor, po tem pa še ustrezni negovalni izdelek.

 

Ali lahko uporabljam Eucerin Anti-Pigment dvojni serum namesto vlažilnega izdelka?

Eucerin Anti-Pigment dvojni serum vsebuje koncentrirano hialuronsko kislino, ki izboljša navlaženost kože. Njegova formula poveča učinkovitost naših vlažilnih izdelkov za zmanjšanje pigmentacije. Za najboljše rezultate priporočamo, da kremo uporabljate v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije Eucerin Anti-Pigment.

Eucerin Anti-Pigment dvojni serum ne zaščiti kože pred soncem. Ker so sončni žarki ključni dejavnik za hiperpigmentacijo kože, je pomembno, da se zaščitite z ustreznim izdelkom, kar velja tudi v oblačnih dneh. Če Eucerin Anti-Pigment dvojni serum uporabite zjutraj, vam priporočamo, da nato nanesete Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30, da pomagate zmanjšati vidnost obstoječih sledov aken in zaščitite kožo pred soncem, s čimer dodatno zmanjšate težavo s pigmentacijo zaradi sonca. Pri intenzivni izpostavljenosti soncu izberite višji zaščitni faktor iz linije Eucerin za zaščito pred soncem.

 

Sestavine

Navodila

• Nanesite enkrat dnevno (zjutraj ali zvečer) na dobro očiščen obraz, vrat in dekolte.
• Pritisnite na sredino vrhnjega dela dozirnika, da iztisnete enako količino obeh serumov. Pri prvi uporabi izdelka so lahko potrebni trije ali štirje pritiski, preden se pojavi serum.
• Nežno vmasirajte v kožo.
• Izogibajte se stiku z očmi.
• Za najboljše rezultate izdelek uporabljajte v kombinaciji z Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30, Eucerin Anti-Pigment nočno kremo in Eucerin Anti-Pigment korektorjem.
• Vsak izdelek uporabite enkrat dnevno. Na dan lahko uporabite največ štiri nanose izdelkov, ki vsebujejo Thiamidol.
 

Nanos Eucerin seruma za enakomerno barvo kože
Pritisnite na sredino vrhnjega dela dozirnika, da iztisnete enako količino obeh serumov.

Vaša vsakdanja nega

Pred nanosom najboljšega seruma proti hiperpigmentaciji očistite kožo.

Kožo temeljito očistite z ustreznim čistilnim izdelkom Eucerin. Izberite med:
- Eucerin DermatoCLEAN čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo).
- Eucerin DematoCLEAN blagim čistilnim mlekom (za suho kožo).

Pred nanosom najboljšega seruma proti pigmentaciji uporabite tonik.

Uporabite tonik, kot je Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik (za vse tipe kože),
da pripravite kožo na negovalne izdelke. 

Nanos seruma proti hiperpigmentaciji

Kožo zjutraj navlažite z Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30, zvečer pa nanesite Eucerin Anti-Pigment nočno kremo.

Za najboljše rezultate nanesite Eucerin Anti-Pigment dvojni serum in/ali Eucerin Anti-Pigment korektor, nato pa uporabite svoj vlažilni izdelek. Serum in korektor lahko uporabite samo enkrat na dan (zjutraj ali zvečer).

 
Po uporabi seruma za neenakomerno barvo kože nanesite izdelek za zaščito pred soncem

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema ZF 30 nudi UVB- (ZF 30) in UVA-zaščito. Če iščete dodatno zaščito, preizkusite Eucerinovo vrhunsko linijo za zaščito pred soncem, ki nudi izdelke z visokim in zelo visokim zaščitnim faktorjem, posebej zasnovane za različne težave s kožo.

Za takojšnje izboljšanje polti po nanosu Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme ZF 30 uporabite Eucerin Sun Photoaging Control obarvano CC kremo za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Fair ali Eucerin Sun Photoaging Control obarvano CC kremo za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Medium. Izdelka vsebujeta barvne pigmente, ki takoj izenačijo polt za enakomerno barvo vaše kože.
 

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če ...

  • Iščete serum, ki zmanjša pigmentne madeže. Eucerin Anti-Pigment dvojni serum učinkovito zmanjša temne madeže in prepreči njihov ponovni nastanek.
  • Želite preprečiti, da bi se pigmentni madeži spet pojavili. Formula s Thiamidolom pomaga preprečiti ponovni nastanek pigmentnih madežev.
  • Želite, da bi bila vaša koža videti enakomernejša in sijoča. Eucerin Anti-Pigment dvojni serum izboljša videz kože, da se zdi svetlejša in bolj sijoča.
  • Iščete izdelek, ki pomaga izboljšati stanje kože. Eucerin Anti-Pigment dvojni serum poskrbi za občutek gladke kože in obnovljen, enakomeren in sijoč videz.

 

Izdelki proti hiperpigmentaciji Eucerin Anti-Pigment Za enakomerno, sijočo kožo.

Sonce, hormonski vplivi in staranje lahko povzročijo hiperpigmentacijo: temne madeže in starostne pege (imenovane tudi sončne pege), ki koži dajejo neenakomeren videz. Linija Eucerin Anti-Pigment je bila posebej zasnovana za zmanjšanje hiperpigmentacije za enakomernejšo in sijočo kožo.

Vsi štirje izdelki – dvojni serum, dnevna krema, nočna krema in korektor – vsebujejo Thiamidol, učinkovito in patentirano sestavino, ki deluje pri izvoru hiperpigmentacije, tako da zmanjša tvorbo melanina. Klinično in dermatološko je potrjeno, da linija zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni nastanek. Prvi rezultati so vidni po dveh tednih in se z redno uporabo stalno izboljšujejo.

Skupna ocena
  • (64)
4,9 od 5 točk / 64 ocen
5 zvezdic
59
4 zvezdice
5
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Maja,

Priporočam

S hiperpigmentacijo se spopadam od svoje prve nosečnosti. Nič ni zaleglo, dokler nisem odkrila te linije. Res top izdelki!
Lench ,

Odličen!

Serum je super, totalno navdušena. Fleki so zginil dobesedno!
Dalia,

Navdušena

Izdelke Anti-pigment uporabljam redno že kakšno leto in sem navdušena. Sprememba je res očitna, sedaj pa redno uporabljam samo še serum in navadno kremo za vlaženje in je moja koža še vedno v super stanju.
Mojca,

Super

Super serum, lepo pomaga pri madezih, moja polt je veliko bolj enakomerna in enotna. Vsec mi je tudi lahka tekstura.
Tajsi,

Občutljive oči

Preizkusila sem serum in deluje dober. Imam zelo obcutljivo kozo in oci. Po nanosu me ni niti koza niti oci niso pekli. To je velik plus. Lepo se je razmazalo po obrazu in ni bilo lepljivega obcutka, kar zelo sovrazim. Ce res zmanjsuje pigmentacijo, je preuranjeno reci. Drzim pa pesti.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.