• (5)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Anti-Pigment nočna krema

Učinkovito zmanjša temne madeže in prepreči, da bi se ponovno pojavili.

Obnovitvena nočna krema za enakomerno, sijočo kožo.

Nočna krema proti sončnim pegam

Melanin je naravni pigment, ki daje barvo koži. Izpostavljenost sončni svetlobi, hormonski vplivi in staranje lahko povzročijo povečano tvorbo melanina in sprožijo hiperpigmentacijo. Hiperpigmentacija se kaže v obliki temnih madežev in starostnih peg (znanih tudi kot sončne pege), zaradi katerih je koža videti neenakomerna. 

Eucerin Anti-Pigment nočna krema vsebuje Thiamidol, učinkovito in patentirano sestavino, ki deluje na sam vzrok hiperpigmentacije, tako da zmanjša tvorbo melanina. Klinično in dermatološko je potrjeno, da zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni nastanek. Prvi rezultati so vidni po dveh tednih in se z redno uporabo stalno izboljšujejo.

Nočna krema vsebuje tudi dekspantenol, aktivno sestavino, ki znano spodbuja nočno regeneracijo kože. Koža je enakomerna in sijoča.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša.

Pogosta vprašanja

Ali je Eucerin Anti-Pigment nočna krema primerna za kožo s starostnimi pegami?

Da. Eucerin Anti-Pigment nočna krema se lahko uporablja za zmanjšanje najrazličnejših vrst hiperpigmentacije, vključno s starostnimi pegami (znanimi tudi kot sončne pege). Za najboljše rezultate priporočamo, da kremo uporabljate v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije Eucerin Anti-Pigment.

Preberite več o različnih vrstah hiperpigmentacije in kaj jih povzroča v članku Hiperpigmentacija.

Ali se bodo pigmentni madeži vrnili, če preneham uporabljati izdelke Eucerin Anti-Pigment?

Da. Izdelki zmanjšajo tvorbo melanina, ki povzroča hiperpigmentacijo. Če jih nehate uporabljati, se lahko tvorba melanina ponovno poveča in temni madeži se lahko znova pojavijo. Za trajen rezultat priporočamo, da izdelke redno uporabljate.

Sestavine

Navodila

Kako uporabiti izdelek Eucerin za obraz, ki odstrani sončne pege.

Vaša vsakdanja nega

Pred nanosom kreme proti sončnim pegam kožo očistite.

Kožo temeljito očistite z ustreznim čistilnim izdelkom Eucerin. Izberite med:

Pomagajte koži, da bo lažje vsrkala izdelke za odstranjevanje sončnih peg, tako da uporabite tonik.

Uporabite tonik, kot je Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik (za vse tipe kože), da pripravite kožo na negovalne izdelke.

Nanesite izdelek za obraz, ki odstrani sončne pege.

Kožo zjutraj navlažite z Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30, zvečer pa nanesite Eucerin Anti-Pigment nočno kremo.

Za najboljše rezultate nanesite Eucerin Anti-Pigment dvojni serum in/ali Eucerin Anti-Pigment korektor, nato pa uporabite svoj vlažilni izdelek. Na dan lahko uporabite največ štiri nanose izdelkov, ki vsebujejo Thiamidol.

Pravilna in nepravilna uporaba

Preizkusite drug izdelek, če …

Ta izdelek uporabite, če ...

Želite zmanjšati pigmentne madeže.

 Eucerin Anti-Pigment nočna krema učinkovito zmanjša pigmentne madeže in prepreči njihov ponovni nastanek.

 
Želite posvetliti svojo kožo in jo narediti bolj sijočo.

Eucerin Anti-Pigment nočna krema pomaga izenačiti ten kože, zato se ta zdi svetlejša in bolj sijoča.

Iščete nočno kremo.

Eucerin Anti-Pigment nočna krema vsebuje dekspantenol, ki spodbuja nočno obnavljanje kožnih celic.

Iščete dnevno kremo za zmanjšanje pigmentnih madežev in preprečevanje njihovega ponovnega nastanka.
Iščete nočno kremo, ki vidno zmanjša drobne linije in gube za mladostnejši videz.
Iščete anti-age nočno kremo in sta vaši največji težavi glede staranja povešanje kože in izguba volumna ter obraznih kontur.
Iščete nočno kremo za občutljivo kožo, ki se stara.

Izdelki proti hiperpigmentaciji Eucerin Anti-Pigment Za enakomerno, sijočo kožo.

Sonce, hormonski vplivi in staranje lahko povzročijo hiperpigmentacijo: temne madeže in starostne pege (imenovane tudi sončne pege), ki koži dajejo neenakomeren videz. Linija Eucerin Anti-Pigment je bila posebej zasnovana za zmanjšanje hiperpigmentacije za enakomernejšo in sijočo kožo.

Vsi štirje izdelki – dvojni serum, dnevna krema, nočna krema in korektor – vsebujejo Thiamidol, učinkovito in patentirano sestavino, ki deluje pri izvoru hiperpigmentacije, tako da zmanjša tvorbo melanina. Klinično in dermatološko je potrjeno, da linija zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni nastanek. Prvi rezultati so vidni po dveh tednih in se z redno uporabo stalno izboljšujejo.

Skupna ocena
  • (5)
4,8 od 5 točk / 5 ocen
5 zvezdic
4
4 zvezdice
1
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Melitta,

nočna krema

Anti-Pigment nočna krema je pravi adut. Ker se koža nahrani in regenerira ravno ponoči jo redno uporabljam že dobro leto dni. Takoj zjutraj pa nanesem potem še dnevno Anti-Pigment kremo, tako da sem resnično zelo zadovoljna saj so temni pigmentni madeži resnično zbledeli.
Jasy30,
Odlična nočna krema . Uporabljam jo že mesec dni in sem zelo zadovoljna. Madeži zelo bledijo in koža je vedno lepo nahranjena in mehka. Deluje!
TP,

Anti-pigment nočna krema

Imam kar visoko hiperpigmentacijo na določenih delih obraza po priporočilu sem začela uporabljati nočno in dnevno kremo anti pigment. Stanje se je že po parih tednih izboljšalo, pa še koža je veliko bolj mehka in gladka na dotik. Na splošno me Eucerin izdelki še nikoli niso pustili na cedilu in tudi ta izdelek ni izjema!
dopustnica,

Hiperpigmentacija po dopustu

Po dopustu in vrnitvi iz morja sem opazila hiperpigmentacijo nad ustnicami in na licih. V lekarni so mi predlagali nocno kremo, ki jo trenutno uporabljam ze 2 meseca. Rezultat ki ga jaz opazam je da je hiperpigmentacija manj vidna in izrazita na prvi pogled. Za optimalen rezultat pa je zagotovo potrebno preizkusiti se dnevno kremo. Hvala Eucerin! 🙂
Sara M.,

Melazma izginja

Imam hudo melazmo. Do sedaj sem ze preizkusila vec kot 6 različnih izdelkov različnih znamk. Priznati moram, da to poletje z Eucerin izdelki zadeva postaja obvladljiva. Res neverjetno. Končno je na trgu nekaj kar resnično deluje! Presrečna sem, da sem našla izdelke zase, toplo priporočam vsem :)

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.