• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevna krema za normalno do mešano kožo

5.0
1 ocen

Dnevna krema za volumen z ZF 15 za normalno do mešano kožo

Dnevna krema za volumen za normalno do mešano kožo. Vsebuje ZF 15 in sistem UVA-filtrov, ki kožo ščitita pred staranjem zaradi sonca.

Informacije o izdelku

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift  dnevna krema za normalno do mešano kožo vsebuje tri aktivne sestavine, ki učinkujejo na posamezne plasti kože, kjer odpravljajo dejavnike, odgovorne za povešanje kože ter izgubo kontur in volumna.

Naravno pridobljeni magnolol poveča število in velikost celic, ki dajejo volumen.* Oligopeptidi, pridobljeni iz janeža, okrepijo kolagensko mrežo in izboljšajo obnavljanje kolagena.* Hialuronska kislina pa izboljša raven zadrževanja vlage, da je površina kože napeta in se gube zmanjšajo.

*študije in vitro

Klinične študije

Klinične študije so dokazale, da je Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift  krema učinkovita in da jo koža dobro prenaša.

Lastnosti

 • ZF 15
 • UVA- in UVB-zaščita
 • odlična podlaga za ličila
 • nekomedogeno
 • rahlo odišavljeno

Uporaba

Navodila

Za vašo vsakodnevno rutino

Tonificiranje

Uporabite Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik, s katerim pripravite normalno do mešano kožo, da bo bolje vpila učvrstitvene aktivne sestavine.

Preberite več

Nega in posebna nega

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevno kremo za normalno do mešano kožo nanesite na obraz, vrat in dekolte (prsni koš). Kremo vmasirajte s čvrstimi, a nežnimi gibi navzgor, da spodbudite obrazne mišice. Pod in okrog občutljivega predela oči nanesite Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift kremo za okrog oči, ki bo poskrbela za še boljši učinek povrnjenega volumna.

Preberite več

Če boste izpostavljeni soncu, nanesite Eucerin matirni fluid za zaščito obraza pred soncem ZF 30/50+ na izpostavljeno kožo na glavi, vratu in prsnem košu, da jo zaščitite pred nadaljnjimi poškodbami zaradi svetlobe.

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevno kremo za normalno do mešano kožo uporabite, če ...

Želite svojemu obrazu povrniti izrazite konture.

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevna krema za normalno do mešano kožo vsebuje magnolol, ki poveča število in velikost celic, ki dajejo volumen.*

Želite pospešiti regeneracijo kože.

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevna krema za normalno do mešano kožo vsebuje oligopeptide, ki okrepijo kolagensko mrežo in izboljšajo obnavljanje celic.*

Obrazu želite povrniti izgubljeni volumen, vaša koža pa je nagnjena k mastnosti.

Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevna krema za normalno do mešano kožo ima lahko teksturo, ki je primerna za normalno do mešano kožo.

Želite izboljšati teksturo kože.

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevna krema za normalno do mešano kožo vsebuje hialuronsko kislino, ki izboljša raven zadrževanja vlage, da zgladi zgornje plasti kože.

*študije in vitro

Preizkusite drug izdelek, če …

Želite imeti ponovno izrazite konture obraza, vaša koža pa je suha.

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevno kremo za suho kožo, ki je razvita posebej za suho kožo, ki je izgubila volumen.

Želite odpraviti povešeno kožo okrog oči.

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift kremo za okrog oči, ki je oftalmološko preizkušena za uporabo na občutljivem predelu okrog oči.

Želite kremo za volumen, ki jo lahko uporabite zvečer.

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift nočno kremo, ki koži povrne izgubljeni volumen, medtem ko spite.

Vaši glavni težavi staranja sta zmanjšana gostota in sijaj kože.

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity dnevno kremo.

Vaša glavna težava staranja so drobne linije in gube.

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo.

Želite zmanjšati gube in izboljšati svojo polt.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema nudi najboljšo nego proti gubam in najboljše izboljšanje polti. Edinstvena formula napne kožo, medtem ko barvni pigmenti poskrbijo za enakomeren ten in bolj sijočo kožo. Uporabite jo lahko po nanosu dnevne kreme ali namesto nje in je primerna za normalno do mešano kožo.

Sestavine

5.0
Od 1 ocen*
1
0
0
0
0
 • Sanja K. 27. 02. 2021
  Vidiljivi rezlutati!
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Dnevna krema za kombinovanu kožu za samo 2 tjedna mi je vratila sjaj kože i umanjila je bore a nakon 4 tjedna koža mi je bila čvršča i podignuta zategnuta kao da sam bila na lifting!!!Top krema!!!

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki