• (9)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Anti-Pigment korektor

Učinkovito zmanjša temne madeže in prepreči, da bi se ponovno pojavili

Korektor s Thiamidolom, ki nudi natančno rešitev za majhna območja hiperpigmentacije. Koža je videti enakomernejša.

Anti-Pigment korektor proti temnim madežem

Melanin je naravni pigment, ki daje barvo koži. Izpostavljenost sončni svetlobi, hormonski vplivi in staranje lahko povzročijo povečano tvorbo melanina in sprožijo hiperpigmentacijo. Hiperpigmentacija se kaže v obliki temnih madežev in starostnih peg (znanih tudi kot sončne pege), zaradi katerih je koža videti neenakomerna. 

Eucerin Anti-Pigment korektor je nemasten gel z aplikatorjem za nanos na kožo, ki omogoča natančen nanos izdelka na majhna območja hiperpigmentacije. Vsebuje Thiamidol, učinkovito in patentirano sestavino, ki deluje na sam vzrok hiperpigmentacije, tako da zmanjša tvorbo melanina. Če ga nanesemo na temne madeže, jih klinično in dermatološko potrjeno zmanjša in prepreči njihov ponovni nastanek. Prvi rezultati so vidni po dveh tednih in se z redno uporabo stalno izboljšujejo. Koža je videti enakomernejša.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša.

Pogosta vprašanja

Ali Eucerin Anti-Pigment korektor deluje kot običajni korektorji?

Ne. Ta izdelek ne vsebuje barvnih pigmentov, zato ne prekrije temnih madežev. Gre za prozorno formulo, ki učinkovito zmanjša temne madeže in prepreči njihov ponovni nastanek ter klinično in dermatološko potrjeno zagotavlja rezultate.

Če iščete izdelek, ki nudi takojšnje izboljšanje polti, preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 Light ali Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 Medium. Izdelka vsebujeta barvne pigmente, ki takoj izenačijo polt za enakomerno barvo vaše kože.

Kakšna je razlika med korektorjem in dvojnim serumom?

Tako dvojni serum kot korektor vsebujeta zelo učinkovito koncentracijo naše patentirane aktivne sestavine, Thiamidola, ki učinkovito zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni pojav, kar je bilo potrjeno v kliničnih in dermatoloških študijah. Eucerin Anti-Pigment dvojni serum poleg Thiamidola vsebuje tudi koncentrirano hialuronsko kislino, ki okrepi vlaženje kože.

Eucerin Anti-Pigment dvojni serum je idealen za večje površine obraza, vratu in dekolteja, kjer so se pojavili temni madeži ali starostne pege (znane tudi kot sončne pege). Nanesite ga enkrat na dan, denimo pred Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30, da izboljša rezultate in učinkovitost negovalnega izdelka. Po želji ga lahko nanesete enkrat na dan tudi zvečer, pred Eucerin Anti-Pigment nočno kremo.

Eucerin Anti-Pigment korektor je bil posebej zasnovan za majhna območja. Natančni aplikator vam olajša nanos formule natanko tja, kjer je potrebna, zato je ta izdelek idealen za starostne pege na rokah in posamezne pege na obrazu. Korektor lahko uporabite enkrat na dan, in če ga uporabite na obrazu, vratu ali dekolteju, nato nanesite še Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30 ali Eucerin Anti-Pigment nočno kremo, da boste dosegli kar najboljše rezultate.

 

Ali Eucerin Anti-Pigment korektor deluje tako, da starostne pege obledijo?

Da. Eucerin Anti-Pigment korektor pomaga zmanjšati najrazličnejše vrste hiperpigmentacije, vključno s temnimi madeži in starostnimi pegami (imenovanimi tudi sončne pege). 

Preberite več o različnih vrstah hiperpigmentacije in kaj jih povzroča v članku Hiperpigmentacija.

Ali lahko Eucerin Anti-Pigment korektor uporabljam na starostnih pegah na rokah?

Da. Eucerin Anti-Pigment korektor je bil posebej zasnovan za to, da vam pomaga pri ciljnem nanosu in posvetlitvi majhnih območij hiperpigmentacije, zato je idealen za uporabo na starostnih pegah (znanih tudi kot sončne pege) tako na rokah kot na obrazu.

Sestavine

Navodila

  • Uporabite enkrat na dan (zjutraj ali zvečer) na dobro očiščeni koži.
  • Nanesite v tankem sloju neposredno na temne madeže.
  • Izogibajte se stiku z očmi.
  • Nato uporabite ustrezen vlažilni izdelek.
  • Za najboljše rezultate izdelek uporabljajte v kombinaciji z Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30 in Eucerin Anti-Pigment nočno kremo.
  • Nanesite samo enkrat dnevno. Na dan lahko uporabite največ štiri nanose izdelkov, ki vsebujejo Thiamidol.

Kako uporabljati korektor proti temnim madežem.

Vaša vsakdanja nega

Pred nanosom korektorja kožo očistite.

Kožo temeljito očistite z ustreznim čistilnim izdelkom Eucerin. Izberite med:

Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom (za suho kožo).

- Eucerin DermatoCLEAN čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo).

 
Korektor proti temnim madežem nanesite po uporabi tonika.

Uporabite tonik, kot je Eucerin Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik (za vse tipe kože),
da pripravite kožo na negovalne izdelke. 

Uporabite korektor proti temnim madežem

Kožo zjutraj navlažite z Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30, zvečer pa nanesite Eucerin Anti-Pigment nočno kremo.

Za najboljše rezultate nanesite Eucerin Anti-Pigment dvojni serum in/ali Eucerin Anti-Pigment korektor pred vlažilnim izdelkom. Na dan lahko uporabite največ štiri nanose izdelkov, ki vsebujejo Thiamidol.

Po uporabi korektorja nanesite zaščito pred soncem.

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema ZF 30 nudi UVB- (ZF 30) in UVA-zaščito. Če iščete dodatno zaščito, preizkusite Eucerinovo vrhunsko linijo za zaščito pred soncem, ki nudi izdelke z visokim in zelo visokim zaščitnim faktorjem, posebej zasnovane za različne težave s kožo.

Za takojšnje izboljšanje polti po nanosu Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme ZF 30 uporabite Eucerin Sun Photoaging Control obarvano CC kremo za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Fair ali Eucerin Sun Photoaging Control obarvano CC kremo za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Medium. Ta izdelka vsebujeta barvne pigmente, ki takoj izenačijo polt za enakomerno barvo vaše kože.

Pravilna in nepravilna uporaba

Anti-pigment korektor uporabite, če …

Preizkusite drug izdelek, če …

Želite zmanjšati pigmentne madeže na obrazu in/ali rokah.

Eucerin Anti-Pigment korektor ima aplikator za enostaven nanos koncentrirane formule natančno na mesto, kjer je potrebna. Dokazano je, da izdelek učinkovito zmanjša pigmentne madeže in preprečuje, da bi se znova pojavili.

Želite preprečiti, da bi se pigmentni madeži spet pojavili.

Formula s Thiamidolom pomaga preprečiti ponovni nastanek pigmentnih madežev.

Želite, da bi bila vaša koža videti enakomernejša.

Eucerin Anti-Pigment korektor posvetli majhna območja hiperpigmentacije, zato je koža videti enakomernejša. Za najboljše rezultate uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije Eucerin Anti-Pigment.

Iščete takojšnje izboljšanje polti.

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 v odtenku Light ali Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 v odtenku Medium. Izdelka vsebujeta barvne pigmente, ki takoj izenačijo polt za enakomerno barvo vaše kože.

Iščete korektor, s katerim bi prekrili nepravilnosti.

Izdelki proti hiperpigmentaciji Eucerin Anti-Pigment Za enakomerno, sijočo kožo.

Sonce, hormonski vplivi in staranje lahko povzročijo hiperpigmentacijo: temne madeže in starostne pege (imenovane tudi sončne pege), ki koži dajejo neenakomeren videz. Linija Eucerin Anti-Pigment je bila posebej zasnovana za zmanjšanje hiperpigmentacije za enakomernejšo in sijočo kožo.

Vsi štirje izdelki – dvojni serum, dnevna krema, nočna krema in korektor – vsebujejo Thiamidol, učinkovito in patentirano sestavino, ki deluje pri izvoru hiperpigmentacije, tako da zmanjša tvorbo melanina. Klinično in dermatološko je potrjeno, da linija zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni nastanek. Prvi rezultati so vidni po dveh tednih in se z redno uporabo stalno izboljšujejo.

Skupna ocena
  • (9)
5 od 5 točk / 9 ocen
5 zvezdic
9
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Vesna,

Serum

Zaradi netolerance na sonce so se mi pojavili ogromni pigmentni madeži po obrazu. Takoj, ko sem videla uporabnico Leo, sem se odločila za nakup in polna upanja pričakujem prve rezultate - uporabljam prvi teden vse 4 izdelke linije.
Vesna ,

Posvetlitev

Zelo sem zadovoljna z izdelkom. Zelo mi je pomagal pri pigmentnih madeži. Uporabljala sem ga skupaj s to celotno kolekcijo.
Katarina,

Korektor mi je pomagal v boju proti pigmentnim madežem

Korektor uporabljam že dva meseca in moram reči, da sem navdušena. Oba večja pigmentna madeža na obrazu sta vidno manj kontrastna, svetlejša in nasplošno majn izrazirejša. Korektor uporabljam nekje 3-4krat na teden in je res učinkovit. Zagotovo priporočam!
Sonja,

Zelo učinkovit pri odstranjevanju sončnih peg

Stik uporabljam 4 tedne. Imela sem nekaj izrazitih sončnih peg, ki so me zelo motile. Odločila sem se, da učinkovitost korektorja preizkusim na največji, ki ima premer približno pol centimetra. Nisem pretirano vestna, večkrat ga pozabim namazat, pa je korektor vseeno učinkovit. Po skoraj mesecu dni so moje sončne pege precej manj vidne, na največjem flekcu je rob manj oster, ten kože okrog flekca pa je lepo poenoten. Pozitivno sem presenečena, nisem pričakovala, da bo stik učinkoval tako hitro. Well done, Eucerin!
Rimljanka,
Odličen izdelek - kakor vsi ostali, ki prihajajo iz Eucerinovega okrilja. Eucerin - Čudoviti ste!

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.