Občutite razliko z – Medicinskim strokovnim znanjem o negi kože

Čas branja: 3 min
Pokaži več

Prvi inštitut za kožo Eucerin na svetu nudi specialistične diagnoze kože, svetovanje o izdelkih in rešitve za lepo in zdravo kožo.

Predan potrebam vaše kože – Inštitut za kožo Eucerin

Inštitut za kožo Eucerin nudi različne nege, ki ustrezajo tipu in stanju vaše kože.

Koža ima pomembno vlogo pri našem počutju in vtisu, ki ga naredimo na druge. Lahko izžareva zdravje, vitalnost in samozavest – ali nasprotno –, zato je zelo pomembno, da razumemo svojo lastno kožo. Eucerin ve, kako se nas koža dotakne, in po 113 letih intenzivnih raziskav in razvoja jo je raziskala bolj temeljito kot skoraj vse druge blagovne znamke. Strokovnjaki za kožo, ki delajo v Hamburgu, razumejo jezik kože in nudijo prilagojene rešitve za vse težave in bolezni kože. Njihova predanost, izkušnje in strokovno znanje so združeni na čisto posebni lokaciji – inštitutu za kožo Eucerin.

Center za strokovno znanje o koži v središču Hamburga

Diagnoza stanja vaše kože z napravo Skin Code Reader je prvi korak, ki vam ga nudi Eucerinovo strokovno znanje o negi kože.

Vsak človek ima drugačno kožo, ki ima lastne potrebe in zahteva prilagojeno nego. Strokovnjaki za kožo na inštitutu za kožo Eucerin zato pogledajo še bližje, analizirajo bolj podrobno in razvijajo prilagojene negovalne koncepte in izdelke, ki so povsem prilagojeni stanju vaše kože. Inštitut za kožo Eucerin je idealen kraj za vse, ki želijo bolje razumeti kožo, in za ljudi z zahtevnimi potrebami pri negi, ki potrebujejo strokovni zdravniški nasvet.

Trije koraki do bolj zdrave, lepše kože

Strokovnjaki na inštitutu za kožo Eucerin razvijajo prilagojene negovalne koncepte.
Z najnovejšim visokotehnološkim instrumentom, imenovanim "klinična fotografija", in dermatološkim strokovnim znanjem je inštitut za kožo Eucerin najboljši naslov za nego kože.

Vaš obisk inštituta za kožo Eucerin je najbolje začeti z diagnozo stanja kože. V ta namen je Eucerin v tesnem sodelovanju s prof. Steinkrausom iz podjetja DERMATOLOGICUM Hamburg, ki ima sedež v isti stavbi, razvil svojo lastno napravo Skin Code Reader, ki v 25 minutah analizira stanje kože in med drugim pregleda raven vlage, rdečino, strukturo, prožnost in pigmentacijo, kože. Rezultat: vaša individualna »kožna koda« je posneta na vašem certifikatu za nego kože.

Trenutno stanje kože, ki ga določi diagnoza, je osnova za vam prilagojeno svetovanje o izdelkih in priporočila o negi, ki je primerna za vašo kožo.

Inštitut za kožo Eucerin nudi različne nege, ki ustrezajo tipu in stanju vaše kože: ne glede na to, ali imate občutljivo ali suho kožo, želite izboljšati čistost kože ali pa učvrstiti konture, strokovnjaki za kožo na Stephansplatz v Hamburgu izpolnijo potrebe vaše kože s povsem specifično ponudbo neg.

Skupaj z najnovejšimi, visokotehnološkimi napravami in preizkušenimi negovalnimi koncepti lahko visokokakovostne aktivne sestavine v izdelkih Eucerin dosežejo svoj polni potencial – v vzdušju zaupanja. Inštitut za kožo Eucerin je center za medicinsko svetovanje in strokovno znanje ter je najboljši naslov za nego kože v centru Hamburga.


O inštitutu za kožo Eucerin

Svetovanje o izdelkih Eucerin nudi podrobne informacije in priporočilo o ustreznih izdelkih Eucerin za vašo specifično težavo s kožo.

Prvi inštitut za kožo Eucerin na svetu je odprl svoja vrata v središču Hamburga februarja 2012. Na več kot 250 m² lahko obiskovalci osebno doživijo novo dimenzijo Eucerinovega strokovnega znanja o negi kože. Na inštitutu za kožo Eucerin razumemo jezik kože in nudimo prilagojene nege za vse težave in bolezni kože. To pa še ni vse, saj našo predanost, izkušnje in dermatološko znanje predstavljamo na čisto posebni lokaciji – v zgodovinski stavbi Alter Oberpostdirektion v Hamburgu.

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Dopolnite rutino

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki