• 1/1
 • 1/1

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema za suho kožo ZF 15 + Vitamin C Booster GRATIS

 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
0
0 ocen
tick Anti-age set za nego kože po 25. letu
tick Zmanjša drobne linije in gubice
tick Pripomore k tvorbi lastne hialuronske kisline za do 256 % in pospeši tvorbo kolagena

Paket za nego kože z izdelki, ki okrepijo in zgladijo kožo ter zapolnijo gubice. Koža je videti bolj sveža in sijoča že po 7 dneh uporabe.

Informacije o izdelku

Anti-age dnevna krema za suho kožo z zaščitnim faktorjem 15

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema za suho kožo ZF15 obravnava prve znake staranja na koži. Za pomlajen videz opazno zapolni drobne linije in celo najgloblje gube ter ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem kože, ki jo povzročajo poškodbe sonca.

Eucerinova edinstvena mešanica visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline zagotavlja ciljni pristop k vidni zapolnitvi tudi globokih gub. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša1, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. 
Glicin saponin podpira proizvodnjo hialuronske kisline za do 256 % v kožnem sloju, kjer nastanejo najgloblje gube.

Z ZF 15 in UVA-zaščito Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 pomaga preprečevati fotostaranje (prezgodnje staranje kože zaradi sonca) in poglobitev gub.

1 – V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

  Anti-age serum z vitaminom C

  Sonce, onesnaženost, kajenje in druge značilnosti življenjskega sloga sprožijo nastanek prostih radikalov. Prosti radikali povzročajo oksidativni stres v koži, pospešijo prezgodnje staranje kože in vplivajo na pust videz. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster z 10 % čistega in sveže aktiviranega vitamina C je bil posebej razvit za boj proti prostim radikalom in odpravljanje prvih znakov staranja: kožo okrepi, zapolni gube in poskrbi za bolj gladek, svež in sijoč videz. 

  Vitamin C je močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale in okrepi koži lastne obrambne mehanizme. Poleg tega je nujno potreben za tvorbo kolagena v kožnih celicah, s čimer pomaga podpirati strukturo kože in upočasniti pojav znakov staranja. Inovativna embalaža zagotavlja, da se čisti vitamin C sveže aktivira ob prvi uporabi. Preprosto pritisnite in pretresite, da zmešate vitamin C v prahu s serumom z nizkomolekularno hialuronsko kislino in licochalconom A. Formula ohrani svojo največjo učinkovitost 21 dni. 

  Nizkomolekularna hialuronska kislina je učinkovita vlažilna sestavina, ki zapolni gube v povrhnjici oz. najbolj zunanjih plasteh kože. Druga sestavina z dokazanim antioksidativnim učinkom, licochalcon A, deluje skupaj z vitaminom C, da nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV-svetloba in visokoenergijska vidna svetloba (HEV).
  Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster je primeren za vse tipe kože in okrepi kožo ter zapolni gube, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Koža postane bolj gladka, sveža in sijoča v le sedmih dneh, rezultati pa se z redno uporabo še izboljšajo.

   Uporaba

   ZA VAŠO VSAKDANJO NEGO

   Čiščenje

   Preberite več

   Tonificiranje

   Uporabite Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] osvežilni tonik, ki kožo pripravi na nego, ki sledi.

   Preberite več

   Okrepitev

   Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster. Uporabite ga lahko zjutraj ali zvečer. Nanesite ga pred uporabo dnevne ali nočne kreme, lahko pa ga pred nanosom zmešate z vlažilnim izdelkom.

   Preberite več

   Nega

   Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo za suho kožo nežno vmasirajte v kožo na obrazu, vratu in dekolteju, pri čemer se izogibajte občutljivemu predelu okrog oči. Za še boljši učinek zapolnitve gub poleg Eucerin Hyaluron-Filler dnevne kreme za suho kožo v svojo vsakodnevno redno nego kože vključite še Eucerin Hyaluron-Filler kremo za okrog oči in Hyaluron-Filler nočno kremo.

   Preberite več

   Zaščita

   Za dodatno zaščito pred soncem preizkusite Eucerin Sun Fluid Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF50 ali ZF30

   Preberite več

   Sestavine

   Dopolnite rutino

   Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki