Novo
  • (1)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon

Šampon za lase, ki se redčijo

Šampon, ki je bil razvit posebej za uporabo v kombinaciji z DermoCapillaire Re-Vitalising terapijo, pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.

Re-Vitalising šampon za lase, ki se redčijo

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon je bil razvit posebej za ljudi, katerih lasje se redčijo zaradi dednega izpadanja las (najpogostejši vzrok za izpadanje las pri moških in ženskah). Vsebuje aktivni sestavini, ki sta naravno prisotni v telesu (karnitin in kreatin), da pomaga okrepiti korenine las. Zasnovan je tako, da poveča učinek Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapije. Če izdelka uporabljamo skupaj, ta nega za lase in lasišče pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.
Izdelka naredita lase mehke in voljne ter jim podarita zdrav sijaj.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša. Izdelek je primeren za občutljivo lasišče in ljudi z lasmi, ki se redčijo zaradi dednega izpadanja las.

GLAVNE UGOTOVITVE

  • Če ga uporabljamo v kombinaciji z DermoCapillaire Re-Vitalising terapijo, pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.
  • Zagotavlja naraven volumen in bujnost: lasem podari zdrav sijaj in jih naredi voljne.

Pogosta vprašanja

Zakaj je treba Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon in Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapijo uporabljati skupaj?

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon je bil posebej razvit tako, da lasišče pripravi na nanos Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapije in da okrepi njeno delovanje. Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising negovalna linija pomaga okrepiti korenine las, kar je klinično in dermatološko potrjeno.

Ali lahko Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising izdelka omogočita ponovno rast las?

Žal ne in kolikor vemo, noben kozmetični izdelek ne more resnično storiti tega. Toda dermatološko je potrjeno, da kombinirana uporaba Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampona in Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapije pomaga okrepiti korenine las.

Sestavine

Navodila

  • Vmasirajte v mokre lase.
  • Pustite, da se vpije, nato temeljito izperite.
  • Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo.

Ženska vtira šampon za lase, ki se redčijo, v lasišče.

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Vaši lasje izpadajo zaradi dednosti.

Če Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon uporabljate v kombinaciji z DermoCapillaire Re-Vitalising terapijo, pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.

Iščete šampon, ki neguje lase in lasišče.

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon vsebuje blage čistilne snovi, ki preprečujejo draženje, tudi če imate občutljivo lasišče. Njegove hranilne vlažilne sestavine naredijo lase mehke in voljne ter jim podarijo zdrav sijaj.

Vaši lasje morda izpadajo zaradi določenega zdravstvenega stanja.

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon je bil razvit za dedno izpadanje las. Če menite, da izpadanje las povzroča drugo stanje, se pogovorite z zdravnikom/dermatologom.

Izdelki za lase in lasišče

Nova linija Eucerin DermoCapillaire pomiri mikrovnetja na lasišču, ki so glavni dejavnik težav, kot so prhljaj, suho in srbeče lasišče, občutljivo lasišče in določene oblike redčenja las. Šamponi in terapije obnovijo zdravo ravnovesje lasišča in negujejo lase od korenin do konic.

Skupna ocena
  • (1)
5 od 5 točk / 1 ocen
5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Nara,
Končno sem našla šampon proti redčenju las, ki dejansko deluje. Rezultati so bili vidni že po 2 mesecih. Priporočam!

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.