• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon

5.0
1 ocen
Šampon za lase, ki se redčijo
Za uporabo v kombinaciji z Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapijo
Pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.

Šampon za lase, ki se redčijo

Šampon, ki je bil razvit posebej za uporabo v kombinaciji z DermoCapillaire Re-Vitalising terapijo, pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.

Informacije o izdelku

Re-Vitalising šampon za lase, ki se redčijo

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon je bil razvit posebej za ljudi, katerih lasje se redčijo zaradi dednega izpadanja las (najpogostejši vzrok za izpadanje las pri moških in ženskah). Vsebuje aktivni sestavini, ki sta naravno prisotni v telesu (karnitin in kreatin), da pomaga okrepiti korenine las. Zasnovan je tako, da poveča učinek Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapije. Če izdelka uporabljamo skupaj, ta nega za lase in lasišče pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.
Izdelka naredita lase mehke in voljne ter jim podarita zdrav sijaj.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša. Izdelek je primeren za občutljivo lasišče in ljudi z lasmi, ki se redčijo zaradi dednega izpadanja las.

Glavne ugotovitve

 • Če ga uporabljamo v kombinaciji z DermoCapillaire Re-Vitalising terapijo, pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.
 • Zagotavlja naraven volumen in bujnost: lasem podari zdrav sijaj in jih naredi voljne.

Lastnosti

 • brez alkalnih mil
 • rahlo odišavljeno

Uporaba

Navodila

 • Vmasirajte v mokre lase.
 • Pustite, da se vpije, nato temeljito izperite.
 • Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo.

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Vaši lasje izpadajo zaradi dednosti.

Če Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon uporabljate v kombinaciji z DermoCapillaire Re-Vitalising terapijo, pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.

Iščete šampon, ki neguje lase in lasišče.

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon vsebuje blage čistilne snovi, ki preprečujejo draženje, tudi če imate občutljivo lasišče. Njegove hranilne vlažilne sestavine naredijo lase mehke in voljne ter jim podarijo zdrav sijaj.

Preizkusite drug izdelek, če …

Vaši lasje morda izpadajo zaradi določenega zdravstvenega stanja.

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon je bil razvit za dedno izpadanje las. Če menite, da izpadanje las povzroča drugo stanje, se pogovorite z zdravnikom/dermatologom.

Sestavine

Redčenje las: vzroki in proces

 1. Mikrovnetje
 2. Pomanjkanje energije
 3. Zmanjšana rast, redčenje las

Močnejši lasje z znamko Eucerin

 1. Kreatin in karnitin pomagata okrepiti korenine las, tako da spodbujata njihovo oskrbo z energijo.

Karnitin in kreatin sta ključni molekuli, ki sta prisotni v celicah po celem človeškem telesu. Karnitin je vitaminu podobna snov, ki poveča tvorbo energije, medtem ko kreatin shranjuje energijo in jo prenaša tja, kjer je potrebna. Skupaj delujeta tako, da lasne mešičke pomagata oskrbeti z energijo, ki je potrebna za ohranjanje moči las.

Sta ključni sestavini Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampona. Do redčenja las pride, ko cikel rasti las postane krajši in hitrejši, zato lasje postanejo tanjši in manj vidni. Sčasoma se ta cikel rasti lahko povsem ustavi in lasje začnejo izpadati. Karnitin in kreatin v DermoCapillaire Re-Vitalising šamponu in DermoCapillaire Re-Vitalising terapiji pomagata okrepiti korenine las, tako da spodbujata njihovo oskrbo z energijo.

Pogosta vprašanja (2)

5.0
Od 1 ocen*
1
0
0
0
0
 • Nara 3. 04. 2020
  Končno sem našla šampon proti
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Končno sem našla šampon proti redčenju las, ki dejansko deluje. Rezultati so bili vidni že po 2 mesecih. Priporočam!

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki