• (2)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilna nega z UV-zaščito za vse tipe kože

Za izsušeno, občutljivo kožo

Edinstven vlažilni izdelek, ki zagotavlja intenzivno, 24-urno vlaženje za izsušeno, občutljivo kožo

Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilna nega z UV-zaščito je inovativen vlažilni izdelek za obraz, ki izboljša koži lastni sistem vlaženja in kožo naredi voljno, gladko in sijočo. Obenem jo zaščiti pred poškodbami zaradi UVB- in UVA-sevanja.

Koža potrebuje vodo, da učinkovito deluje. Dobro navlažena koža je gladka in voljna ter je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera kože poškodovana, koža izgubi vlago in postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta, daje občutek neprijetne napetosti in ne more preprečevati vdora dražečih snovi iz okolja. Posledica je občutljiva koža. Da ohrani svoj najlepši videz in da daje najboljši občutek, koža potrebuje intenzivno in dolgotrajno vlaženje.

Večina vlažilnih izdelkov izboljša vlaženje kože tako, da omeji izhlapevanje vode iz kože in/ali veže vlago v zunanji plasti kože s humektanti, kot je glicerin. Koža pa ima tudi svoj lastni sistem vlaženja – akvaporine. Ti mikroskopski kanali prenašajo vodo med kožnimi celicami in spodbujajo vlaženje kože od znotraj. Eucerin AQUAporin ACTIVE izboljša njihovo naravno moč. Formula vsebuje glukoglicerol vrhunsko vlažilno sestavino, ki dokazano poveča število akvaporinov v koži. To pomeni, da Eucerin AQUAporin ACTIVE poleg tega, da preprečuje izhlapevanje in veže vodo v zunanjih plasteh kože, tudi izboljša koži lastno oskrbo z vlago.

Žametna tekstura Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme z ZF 25 in UVA-zaščito za vse tipe kože se hitro vpije in zagotavlja intenzivno, 24-urno vlaženje kože. Ublaži neprijetno napetost kože in jo naredi gladko in voljno. ZF 25 in UVA-zaščita učinkovito preprečujeta poškodbe kože zaradi UV-sevanja. Eucerin AQUAporin ACTIVE krema ne vsebuje dišav in parabenov, občutljiva koža pa jo klinično in dermatološko dokazano dobro prenaša.

Klinične in dermatološke študije

Izdelek je bil temeljito preizkušen v študijah in vitro in in vivo, ki so potrdile, da je linija učinkovita in da jo občutljiva koža dobro prenaša.

Pri testu uporabe izdelka septembra 2014 je sodelovalo 365 žensk (starih od 20 do 45 let), ki so izdelek preizkušale dva tedna. 87 sodelujočih je preizkusilo Eucerin AQUAporin ACTIVE kremo z ZF 25 in UVA-zaščito za vse tipe kože. Rezultate so analizirali dermatologi, sodelujoče pa so podale tudi samooceno.

GLAVNE UGOTOVITVE

  • Takojšnji rezultati: 98 % sodelujočih je opazilo takojšnje povečanje ravni vlage v koži.
  • Intenzivno vlaženje: izboljšano vlaženje 24 ur po prvi uporabi.
  • Dolgotrajno vlaženje: povečana raven vlage v koži je bila prisotna še 3 dni po koncu redne uporabe.
  • Koža je gladka in voljna: 95 % sodelujočih je opazilo, da je koža postala bolj gladka in voljna.
  • Ublažitev neugodja: 95 % sodelujočih je zatrdilo, da izdelek ublaži občutek neprijetne napetosti kože.
  • Učinkovita zaščita pred soncem: 90 % sodelujočih je menilo, da izdelek nudi učinkovito zaščito pred UV-žarki.
  • Zelo dober odziv občutljive kože: 95 % sodelujočih se je strinjalo, da je izdelek posebno primeren za potrebe občutljive kože.

Sestavine

Navodila

Izdelek nanesite zjutraj na očiščen obraz, vrat in dekolte in ga nežno vmasirajte v kožo. Izogibajte se stiku z očmi.

Ženska nanaša negovalni izdelek

Vaša vsakodnevna redna nega kože

Ženska si umiva obraz

Odstranite vsa vodoodporna ličila za oči z Eucerin DermatoCLEAN odstranjevalcem ličil za oči nato kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom (če imate suho kožo) ali z Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo).

Ženska nanaša negovalni izdelek za okrog oči

Najprej nanesite morebitne posebne negovalne izdelke, kot je Eucerin Hyaluron-Filler krema za okrog oči.

Ženska nanaša negovalni izdelek

Nato zjutraj pred izpostavljenostjo soncu nanesite Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilno nego z UV-zaščito za vse tipe kože. Ponoči uporabite izdelek brez ZF. Glede na svoj tip kože preizkusite Eucerin AQUAporin ACTIVE kremo za normalno do mešano kožo ali Eucerin AQUAporin ACTIVE kremo za suho kožo

Ženska nanaša izdelek za zaščito pred soncem

Če bo vaša koža izpostavljena močnemu soncu, je priporočljiva dodatna zaščita. Preizkusite EucerinSun kremo za zaščito obraza pred soncem ZF 50+ za suho kožo in Eucerin Sun matirni fluid za zaščito obraza pred soncem ZF 50+ za normalno in mešano kožo.

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete intenzivno vlažilen izdelek za obraz z ZF.

Imate izsušeno in občutljivo kožo. Eucerin AQUAporin ACTIVE krema z ZF 25 in UVA-zaščito za vse tipe kože je bila posebej razvita tako, da jo občutljiva koža dobro prenaša in da izboljša vlaženje kože. Izdelek je primeren za vse tipe kože.

Iščete izdelek za obraz z višjim zaščitnim faktorjem. Zaščitna faktorja 30 in 50 sta na voljo v losjonu in kremi iz linije Eucerin za zaščito pred soncem

Iščete intenzivno vlažilen izdelek za telo.

Imate zelo občutljivo kožo, ki je nagnjena k pekoči bolečini, skelenju, srbečici in rdečini. Preizkusite Eucerin prekrivno dnevno kremo proti rdečici ZF 25

Content Parts/Title FAQ

Kako naj izberem ustrezen vlažilni izdelek?

Eucerin AQUAporin ACTIVE krema z ZF 25 in UVA-zaščito za vse tipe kože je še posebej primerna za ljudi z občutljivo kožo, ki iščejo intenzivno vlažilen izdelek za obraz z dodanim ZF. Informacije o drugih vlažilnih izdelkih, izdelkih za zaščito pred soncem in različnih tipih kože najdete na naši spletni strani, če pa niste prepričani, priporočamo, da se posvetujete s farmacevtom ali dermatologom.

Kako naj pripravim kožo pred uporabo Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme z ZF 25 in UVA-zaščito za vse tipe kože?

go kože začnite s temeljitim, a nežnim čiščenjem obraza z Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom ali Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom. Nato uporabite Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik. Če iščete hitrejšo rešitev za čiščenje kože, preizkusite Eucerin DermatoCLEAN čistilni fluid 3-v-1. Ko je koža čista, je bolje pripravljena na vpijanje aktivnih sestavin Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme z ZF 25 in UVA-zaščito za vse tipe kože. Priporočamo, da izdelke z ZF uporabljate samo podnevi. Po večernem čiščenju kože nanesite Eucerin AQUAporin ACTIVE kremo za normalno do mešano kožo ali Eucerin AQUAporin ACTIVE kremo za suho kožo odvisno od vašega tipa kože.

Zakaj je treba zaščito obraza pred soncem vključiti v vsakodnevno redno nego kože?

Zelo pomembno je, da kožo obraza zaščitite pred soncem. Tu je koža tanjša in bolj občutljiva za UVA- in UVB-sevanje kot koža na ostalem telesu. In ker obraz ni zaščiten z oblačili, je celo leto izpostavljen soncu. Daljša izpostavljenost UV-sevanju tudi zmanjša aktivnost akvaporinov, zato je koža suha in izsušena na pogled in otip. Izdelek za zaščito pred soncem lahko pomaga preprečiti poškodbe celične DNK, fotostaranje in hiperpigmentacijo.

Zakaj občutljiva in izsušena koža potrebuje posebno zaščito pred soncem?

Koža je pogosto občutljiva ali izsušena, ker ima poškodovano naravno bariero. Tako je bolj občutljiva za sončno svetlobo in dovzetna za poškodbe zaradi sonca. Sončna svetloba lahko povzroči dodatno izsušitev občutljive kože, s čimer poslabša simptome in jo naredi še bolj suho na pogled in otip. Priporočljivo je, da uporabljate izdelke, ki so bili posebej razviti za občutljivo kožo, saj je manj možnosti, da bi izzvali reakcijo kože. Eucerin AQUAporin ACTIVE krema z ZF 25 in UVA-zaščito za vse tipe kože ščiti kožo pred UVB- in UVA-žarki. Za višjo zaščito preizkusite Eucerin Sun izdelke za zaščito obraza pred soncem ZF 30 ali 50+.

AQUAporin ACTIVE nega obraza Intenzivno in dolgotrajno vlaženje od znotraj

Koža potrebuje vodo, da učinkovito deluje. Dobro navlažena koža je gladka in voljna ter je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera poškodovana, koža izgubi vlago in postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta, daje občutek neprijetne napetosti in ne more preprečevati vdora dražečih snovi iz okolja. Posledica je občutljiva koža. Da ohrani svoj najlepši videz in da daje najboljši občutek, koža potrebuje intenzivno in dolgotrajno vlaženje.

Večina vlažilnih izdelkov izboljša vlaženje kože tako, da omeji izhlapevanje vode iz kože in/ali veže vlago v zunanji plasti kože s humektanti, kot je glicerin. Toda koža ima tudi svoj sistem vlaženja – akvaporine. Edinstvene formule linije Eucerin AQUAporin ACTIVE izboljšajo koži lastni sistem vlaženja in kožo naredijo voljno, gladko in sijočo.

 

Skupna ocena
  • (2)
5 od 5 točk / 2 ocen
5 zvezdic
2
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Klarica,
Krema je odlična. Koža ostane dolgo časa navlažena.
Klarica,
Odlična krema za obraz, lepo se vpija in ti navlaži kožo.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.