• 1/1
 • 1/1

Eucerin SUN Allergy Protect paket za zaščito kože nagnjene k alergijam na sonce ZF 50+

0.0
0 ocen
Posebej razvita za kožo, občutljivo na sonce
Izdelka sta namenjena zaščiti pred sončnimi žarki in negi po izpostavljenosti soncu
Oba izdelka sta primerna za obraz in telo

Paket je primeren za nego in zaščito kože, nagnjene k alergijam.

Informacije o izdelku

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visoko UVA-/UVB-zaščito in obrambo pred visokoenergijsko vidno svetlobo. Izdelek za zaščito pred soncem tudi spodbuja koži lastne mehanizme popravljanja DNK. Ščiti pred alergijami na sonce in poškodbami kože zaradi sonca.

Eucerin Sun paket za kožo nagnjeno k alergijam vsebuje Eucerin Sun Allergy Protect kremni gel za zaščito pred soncem ZF 50+ in  50 % ceneje Eucerin After Sun Sensitive kremni gel in je primeren za zaščito proti soncu za kožo nagnjeno k alergijam.

Lastnosti

Eucerin Sun Allergy Protect kremni gel za zaščito pred soncem ZF 50+ je izdelek za zaščito obraza in telesa pred soncem, ki je bil posebej razvit za kožo, občutljivo za sonce ali nagnjeno k alergijam na sonce, kot je polimorfna fotodermatoza (PFD).

Izdelek za zaščito pred soncem pri alergijah na sonce nudi zelo visoko UV-zaščito: UVA- in UVB-filtri1 izpolnjujejo visoke standarde, ki jih določa organizacija Cosmetics Europe, in raven UVA-zaščite je višja od priporočila EU. Eucerinova napredna spektralna tehnologija združuje širokopasovne in fotostabilne UVA-/UVB-filtre in licochalcon A, da nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV- in HEV-svetloba. Vsebuje tudi alfa glukozilrutin, ki pomaga preprečevati alergije zaradi sonca, kot je PFD.

Kremni gel ne vsebuje dišav, da se zmanjša tveganje za draženje kože, poleg tega je nemasten in nelepljiv ter se hitro vpije in je vodoodporen. Kot vsi izdelki Eucerin za zaščito pred soncem je brez oktinoksata in oksibenzona – UV-filtrov, ki sta škodljiva za koralne grebene.

Eucerin After Sun Sensitive Relief kremni gel takoj pomiri razdraženo kožo, ki je občutljiva za sonce, in popravi poškodbe kože zaradi sonca.

Inovativni kompleks CELLULAR REPAIR pomiri razdraženo kožo, obremenjeno zaradi sonca – vsebuje licochalcon A, ki ščiti pred prostimi radikali, in gliciretinsko kislino, ki podpira koži lastni mehanizem popravljanja DNK, da zmanjša poškodbe kože zaradi sonca.

Takoj in dolgotrajno navlaži kožo. Osveži in ohladi. Nemasten in nelepljiv. Prijetno odišavljen in primeren za otroke.

(1) Izpolnjujejo visoke standarde za UVA- in UVB-zaščito, ki jih določa organizacija Cosmetics Europe. Ravni UVA-zaščite so višje od priporočila EU.

  Kako pomembna je zaščita pred soncem za kožo?

  O zaščiti pred soncem razmišljamo le takrat, ko je telo dlje časa v celoti izpostavljeno soncu, na primer na počitnicah. Toda pomembno je, da kožo telesa zaščitimo vedno, kadar je izpostavljena UV-žarkom, naj bo to na sončen dan, ki ga preživimo zunaj, ali če nosimo majice s kratkimi rokavi, kratke hlače ali krilo. Pomembno je, da se zavedamo, da škodljivi žarki lahko kožo dosežejo tudi v oblačnih dneh, senci in vodi. Pozorni moramo biti na zaščito pred soncem tudi takrat, ko se soncu ne izpostavljamo zavestno, npr. pri opravkih v mestu, delu v naravi.

  Čeprav ima sončna svetloba veliko pozitivnih učinkov (boljše razpoloženje, tvorba vitamina D, boljša prekrvavitev in povečana tvorba melanina), se je treba izogibati škodljivim učunkom UVA in UVB-žarkov, ki vključujejo npr. sončne opekline, prezgodnje staranje kože, alergijo na sonce, hiperpigmentacijo ali celo kožnega raka.

  Koža obraza ima drugačne lastnosti kot koža na telesu:

  • je tanjša,
  • ima manjše celice,
  • več por in
  • zaradi večjega števila žlez lojnic izloča več lipidov.

  Poleg tega je vsak dan izpostavljena okolju, zato je nagnjena k vplivom zunanjih dejavnikov, kot so veter, mraz, dim, onesnaženost in seveda UVA- in UVB-žarki. Medtem ko je koža telesa pogosto pokrita, je koža na obrazu celo leto izpostavljena tem zunanjim dejavnikom. Posledično zahteva zaščito pred soncem z izdelki, ki so posebej razviti za njene potrebe.

  Linija izdelkov Eucerin vsebuje edinstveno kombinacijo UV-filtrov in biološke zaščite, ki jo zagotavljata licochalon A in gliceritinska kislina. Visoko učinkovite in fotostabilen sistem filtrov zanesljivo ščiti pred sončnimi opeklinami, hkrati pa licochalon A zagotavlja anitoksidativen učinek, ki ščiti kožne celice pred poškodbami zaradi sonca, ki jih povzročijo prosti radikali. Gliceritinska kislina naravnega izvora pa spodbuja koži lastne mehanizme za zaščito in popravljanje DNK, ki preprečujejo in zmanjšujejo poškodbe kože zaradi sonca.

  Dopolnite rutino

  Vrednote naše blagovne znamke

  Pionirji na področju nege kože

  S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

  Priporočajo dermatologi

  V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

  Zavezani inovacijam

  Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

  Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki