• 1/1
  • 1/1

Eucerin paket za intenzivno hidracijo kože in zaščito pred soncem

0.0
0 ocen
Izjemno lahek in osvežujoč gel za takojšen dodatek vlage
Gel vidno zapolni drobne linije in izboljša navlaženost kože za do 24 ur
Izjemno lahek fluid za visoko zaščito pred UVA-/UVB-žarki in HEV-svetlobo za obraz

Paket vsebuje vlažilen in osvežujoč gel, ki kožo takoj oskrbi z dodatno vlago ter izjemno lahek fluid za zaščito obraza pred soncem za vse tipe kože, tudi za občutljivo.

Informacije o izdelku

Eucerin paket za intenzivno hidracijo kože in zaščito pred soncem vsebuje Eucerin Hyaluron-Filler vlažilni booster, ki kožo takoj oskrbi z dodatno vlago in izboljša navlaženost kože za do 24 ur in Eucerin Sun Hydro Protect izjemno lahek fluid za zaščito obraza pred soncem ZF 50+ a zaščito obraza pred soncem za vse tipe kože, tudi za občutljivo. 

Lastnosti

Eucerin Hyaluron-Filler vlažilnim booster vaši koži podari takojšnje dodatno vlaženje.

Izjemno lahek in osvežujoč gel zagotavlja takojšnjo navlažitev in izboljša raven vlage v koži za do 24 ur. Formula, ki vsebuje samo 11 sestavin, združuje dve visoko koncentrirani vrsti hialuronske kisline in glicerin. Te sestavine naravno tvori tudi koža, da ohranja svojo navlaženost. Kot del naše formule delujejo kot magneti za vlago, da napnejo kožo s takojšnjo in intenzivno vlago. 

Eucerin Hyaluron-Filler vlažilni booster klinično in dermatološko potrjeno zagotavlja odlične rezultate. 100 odstotkov sodelujočih v raziskavi se je strinjalo, da je izdelek kožo oskrbel z »dodatno vlago«, poskrbel za občutek »takojšnje navlaženosti« in »vidno bolj napet« videz.1

Vlažilni booster je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Hitro se vpije in poskrbi za gladko kožo ter zdrav videz.

1 Beiersdorf AG, PiU, februar 2019

 

Eucerin Sun Hydro Protect izjemno lahek fluid za zaščito obraza pred soncem ZF 50+ je izdelek za vsakodnevno zaščito, ki vsebuje hidrotehnološki kompleks za takojšen občutek navlažene in sveže kože ter ščiti pred poškodbami kože zaradi sonca. Napredna spektralna tehnologija – Advanced Spectral Technology – združuje širokopasovne in fotostabilne UVA- in UVB-filtre1 za zelo visoko UV-zaščito z licochalconom A, da nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV- in HEV-svetloba. Fluid za zaščito pred soncem vsebuje tudi gliciretinsko kislino, ki spodbuja koži lastne mehanizme popravljanja DNK. 

Eucerin Sun Hydro Protect izjemno lahek fluid za zaščito obraza pred soncem ZF 50+ je odišavljen in ima izjemno lahko, nemastno formulo, ki se hitro vpije in ne pušča sledov po uporabi. Klinično in dermatološko je potrjeno, da ga koža zelo dobro prenaša, kar velja za vse tipe kože, vključno z občutljivo. 


1 Izpolnjujejo visoke standarde za UVA- in UVB-zaščito, ki jih določa organizacija Cosmetics Europe. 

Kako pomembna je zaščita pred soncem za kožo?

O zaščiti pred soncem razmišljamo le takrat, ko je telo dlje časa v celoti izpostavljeno soncu, na primer na počitnicah. Toda pomembno je, da kožo telesa zaščitimo vedno, kadar je izpostavljena UV-žarkom, naj bo to na sončen dan, ki ga preživimo zunaj, ali če nosimo majice s kratkimi rokavi, kratke hlače ali krilo. Pomembno je, da se zavedamo, da škodljivi žarki lahko kožo dosežejo tudi v oblačnih dneh, senci in vodi. Pozorni moramo biti na zaščito pred soncem tudi takrat, ko se soncu ne izpostavljamo zavestno, npr. pri opravkih v mestu, delu v naravi.

Čeprav ima sončna svetloba veliko pozitivnih učinkov (boljše razpoloženje, tvorba vitamina D, boljša prekrvavitev in povečana tvorba melanina), se je treba izogibati škodljivim učunkom UVA in UVB-žarkov, ki vključujejo npr. sončne opekline, prezgodnje staranje kože, alergijo na sonce, hiperpigmentacijo ali celo kožnega raka. 

Poleg tega je vsak dan izpostavljena okolju, zato je nagnjena k vplivom zunanjih dejavnikov, kot so veter, mraz, dim, onesnaženost in seveda UVA- in UVB-žarki. Medtem ko je koža telesa pogosto pokrita, je koža na obrazu celo leto izpostavljena tem zunanjim dejavnikom. Posledično zahteva zaščito pred soncem z izdelki, ki so posebej razviti za njene potrebe.

Linija izdelkov Eucerin vsebuje edinstveno kombinacijo UV-filtrov in biološke zaščite, ki jo zagotavljata licochalon A in gliceritinska kislina. Visoko učinkovite in fotostabilen sistem filtrov zanesljivo ščiti pred sončnimi opeklinami, hkrati pa licochalon A zagotavlja anitoksidativen učinek, ki ščiti kožne celice pred poškodbami zaradi sonca, ki jih povzročijo prosti radikali. Gliceritinska kislina naravnega izvora pa spodbuja koži lastne mehanizme za zaščito in popravljanje DNK, ki preprečujejo in zmanjšujejo poškodbe kože zaradi sonca.

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki