• 1/1
  • 1/1

Eucerin Sun družinski paket

  • star-stroke
  • star-stroke
  • star-stroke
  • star-stroke
  • star-stroke
0
0 ocen
tick Visoka UVA-/UVB-zaščita in obramba pred visokoenergijsko vidno svetlobo
tick Izdelka preprečujeta in zmanjšujeta poškodbe kože zaradi sonca
tick Z antioksidativnim učinkom, ki ščiti kožne celice pred poškodbami zaradi sonca, ki jih povzročijo prosti radikali

Družinski paket je primeren za zaščito pred soncem za celo družino.

Informacije o izdelku

Eucerin SUN družinski paket vsebuje Eucerin Sun losjon za zaščito otroške kože pred soncem ZF 50+ in GRATIS Eucerin Sun ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 50+ , ki je primeren tudi za zaščito pred soncem za celo družino.

Lastnosti

Eucerin Sun losjon za zaščito otroške kože pred soncem ZF 50+ je zaščitni losjon za otroke, ki pomiri občutljivo otroško kožo in jo zaščiti pred sončnimi opeklinami ter dolgoročnimi poškodbami zaradi sonca. Napredna spektralna tehnologija združuje širokopasovne in fotostabilne UVA-/UVB-filtre1 za visoko UV-zaščito z licochalconom A, da nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV- in HEV-svetloba. Izdelek za zaščito otroške kože pred soncem vsebuje tudi gliciretinsko kislino, ki spodbuja koži lastne mehanizme popravljanja DNK. Je neodišavljen in ekstra vodoodporen ter vključuje tudi Eucerinovo tehnologijo proti madežem po pranju*. 

Eucerin Sun ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 50+  je izdelek za zaščito telesa pred soncem, ki pomiri občutljivo kožo in jo zaščiti pred poškodbami zaradi sonca. Primeren je tudi za atopijsko kožo. Napredna spektralna tehnologija združuje širokopasovne in fotostabilne UVA-/UVB-filtre1za visoko UV-zaščito z licochalconom A. Ta močni antioksidant nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV- in HEV-svetloba.

Ekstra lahek losjon za zaščito telesa pred soncem se takoj vpije in je vodoodporen. Vsebuje tudi Eucerinovo tehnologijo proti madežem po pranju*.

Eucerin Sun ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 30 je primeren za občutljivo kožo, vključno s kožo z atopijskim dermatitisom, kar je klinično in dermatološko potrjeno.

*Pomaga zmanjšati intenzivnost madežev zaradi zaščite pred soncem po pranju.

Kako pomembna je zaščita pred soncem za kožo?

O zaščiti pred soncem razmišljamo le takrat, ko je telo dlje časa v celoti izpostavljeno soncu, na primer na počitnicah. Toda pomembno je, da kožo telesa zaščitimo vedno, kadar je izpostavljena UV-žarkom, naj bo to na sončen dan, ki ga preživimo zunaj, ali če nosimo majice s kratkimi rokavi, kratke hlače ali krilo. Pomembno je, da se zavedamo, da škodljivi žarki lahko kožo dosežejo tudi v oblačnih dneh, senci in vodi. Pozorni moramo biti na zaščito pred soncem tudi takrat, ko se soncu ne izpostavljamo zavestno, npr. pri opravkih v mestu, delu v naravi.

Čeprav ima sončna svetloba veliko pozitivnih učinkov (boljše razpoloženje, tvorba vitamina D, boljša prekrvavitev in povečana tvorba melanina), se je treba izogibati škodljivim učunkom UVA in UVB-žarkov, ki vključujejo npr. sončne opekline, prezgodnje staranje kože, alergijo na sonce, hiperpigmentacijo ali celo kožnega raka.

Kako sonce vpliva na mlado kožo?

Sonce je do določene mere dobro za naše zdravje, toda čezmerna izpostavljenost sončnim žarkom lahko povzroči tako kratkoročne kot dolgoročne poškodbe kože. O vplivu sonca na kožo, tako na površini kot na celični ravni, lahko preberete v članku Vpliv UVA-, UVB- in HEV-svetlobe na kožo. 

Mlada koža je izjemno občutljiva za sončno svetlobo. Razlog je v tem, da se še vedno razvija.

Linija izdelkov Eucerin vsebuje edinstveno kombinacijo UV-filtrov in biološke zaščite, ki jo zagotavljata licochalon A in gliceritinska kislina. Visoko učinkovite in fotostabilen sistem filtrov zanesljivo ščiti pred sončnimi opeklinami, hkrati pa licochalon A zagotavlja anitoksidativen učinek, ki ščiti kožne celice pred poškodbami zaradi sonca, ki jih povzročijo prosti radikali. Gliceritinska kislina naravnega izvora pa spodbuja koži lastne mehanizme za zaščito in popravljanje DNK, ki preprečujejo in zmanjšujejo poškodbe kože zaradi sonca.

Eucerin Sun ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 50+ je primeren za občutljivo kožo, vključno s kožo z atopijskim dermatitisom, kar je klinično in dermatološko potrjeno.

Dopolnite rutino

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki