• 1/4 Anti-Pigment serum za izboljšanje polti
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4 Anti-Pigment serum za izboljšanje polti
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Anti-Pigment serum za izboljšanje polti

0.0
0 ocen
Izjemno lahek serum za popoln sijaj kože
Zmanjša pigmentne madeže in prepreči nastanek novih
Poskrbi za bolj gladko in voljno kožo

Okrepite sijaj svoje kože in uživajte v prvih vidnih rezultath že po dveh tednih

Klinično preizkušen izjemno lahek serum za izboljšanje polti vsebuje Thiamidol, da zmanjša pigmentne madeže in prepreči njihov ponovni pojav. Serum je primeren za vse tipe kože in se hitro vpije; koži pomaga, da je videti enakomerna, čista in naravno sijoča.

Informacije o izdelku

Več sijaja in manj pigmentacije

Melanin je naravni pigment, ki daje barvo koži. Izpostavljenost sončni svetlobi, hormonski vplivi in staranje lahko povzročijo povečano tvorbo melanina in sprožijo hiperpigmentacijo. Hiperpigmentacija se kaže v obliki temnih madežev in starostnih peg (znanih tudi kot sončne pege), zaradi katerih je koža videti neenakomerna.

Eucerin Anti-Pigment serum za izboljšanje polti združuje učinkovite aktivne sestavine, ki na različne načine spodbujajo sijaj kože in zmanjšajo hiperpigmentacijo pri njenem izvoru:

 • Thiamidol je učinkovita in patentirana sestavina, ki deluje pri izvoru nastanka hiperpigmentacije; klinično potrjeno zmanjša hiperpigmentacijo in z redno uporabo preprečuje njen ponovni nastanek. Patent znamke Eucerin.
 • Hialuronska kislina je ena najučinkovitejših vlažilnih snovi v naši koži, ki pomaga pritegniti in zadržati vlago, glicerin pa je humektant, ki prav tako pomaga koži pritegniti in zadržati vodo ter nudi dolgotrajno navlaženost in nego. Ti sestavini skupaj zagotavljata, da je koža oskrbljena z vlago, ki jo potrebuje, da doseže čudovit sijaj.

Thiamidol je učinkovita in patentirana sestavina, ki deluje pri izvoru nastanka hiperpigmentacije; klinično potrjeno zmanjša hiperpigmentacijo in z redno uporabo preprečuje njen ponovni nastanek. Patent znamke Eucerin.

Hialuronska kislina je ena najučinkovitejših vlažilnih snovi v naši koži, ki pomaga pritegniti in zadržati vlago, glicerin pa je humektant, ki prav tako pomaga koži pritegniti in zadržati vodo ter nudi dolgotrajno navlaženost in nego. Ti sestavini skupaj zagotavljata, da je koža oskrbljena z vlago, ki jo potrebuje, da doseže čudovit sijaj.

Tehnologija kristalov zagotavlja izjemno lahko teksturo, primerno za vse tipe kože, ki jo zlahka vključimo tudi v katero koli redno nego kože. Hitro se vpije in poskrbi za občutek gladke kože.

Serum klinično in dermatološko potrjeno zmanjša pigmentne madeže in prepreči njihov ponovni nastanek, obenem pa koži podari dodaten sijaj. Prvi rezultati so vidni po dveh tednih in se z redno uporabo stalno izboljšujejo. Koža je gladka in je videti enakomerna, čista in naravno sijoča.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek učinkovit, koža pa ga dobro prenaša.

Glavne ugotovitve

Klinična študija 1

V študiji uporabe izdelka je sodelovalo 120 žensk, starih od 25 do 55 let2. Sodelujoče so po štirih tednih redne uporabe izdelka poročale o naslednjih rezultatih:

 

 

Po štirih tednih

Okrepi sijaj moje kože bolj kot kateri koli drug izdelek, ki sem ga preizkusila 87%
Učinkovito zmanjša temne madeže. 96%
Zagotavlja enakomernejšo polt. 98%
Zgladi hrapavo teksturo kože. 97%
Zmanjša pustost kože. 96%
Zmanjša pore. 98%
Je nelepljiv. 98%
Popolno se vključi v mojo redno nego kože. 99%
Poskrbi, da se počutim odlično glede svoje kože. 99%

 

1 Klinična študija, izboljšanje ocene intenzivnosti pigmentnega madeža, samoocena, 38 sodelujočih, 12 tednov uporabe dvakrat na dan.

2 Beiersdorf AG, PiU, Tajska, marec–april 2021

Lastnosti

 • zelo hitro se vpije
 • nelepljiv
 • nemasten
 • izjemno lahka tekstura
 • zlahka se vključi v vsako redno nego kože

Uporaba

Navodila

 • Vsako jutro in večer nanesite na dobro očiščen obraz.
 • Uporabljajte samostojno ali pred vlažilnim izdelkom kot del vsakodnevne redne nege.
 • Na dan lahko na obrazu uporabite največ štiri nanose izdelkov s Thiamidolom.
 • Izogibajte se stiku z očmi

Vaša vsakdanja nega

Naj čiščenje in tonificiranje postaneta del vaše vsakdanje nege kože.

Čiščenje

Kožo temeljito očistite z ustreznim čistilnim izdelkom Eucerin. Izberite:

Uporabite tonik, kot je Eucerin DematoCLEAN osvežilni tonik (za vse tipe kože), da pripravite kožo na negovalne izdelke.

Preberite več
Naj dodaten sijaj postane del vaše vsakdanje nege kože.

Vlaženje

Nanesite Eucerin Anti-Pigment serum za izboljšanje polti. Dodate ga lahko kot samostojen korak redne nege ali pa ga nanesete pred vlaženjem kože z Eucerin Hyaluron-Filler vlažilnim boostrom.

Preberite več
Naj zaščita in prekrivanje postaneta del vaše vsakdanje nege kože.

Dodatna zaščita

Če želite dodatno zaščito, preden se odpravite ven, preizkusite Eucerinovo vrhunsko linijo za zaščito pred soncem, ki nudi izdelke z visokim in zelo visokim zaščitnim faktorjem, posebej zasnovane za različne težave s kožo.

Preberite več

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Želite, da bi bila vaša koža videti enakomernejša in sijoča.
Eucerin Anti-Pigment serum za izboljšanje polti pripomore k enakomernemu, čistemu in sijočemu videzu kože.

Iščete serum, ki zmanjša pigmentne madeže.
Eucerin Anti-Pigment dvojni serum vsebuje Thiamidol, ki učinkovito zmanjša temne madeže.

Želite preprečiti, da bi se pigmentni madeži spet pojavili.
Eucerin Anti-Pigment serum za izboljšanje polti in Eucerin Anti-Pigment dvojni serum vsebujeta Thiamidol, ki pomaga preprečiti, da bi se pigmentni madeži znova pojavili. Za več sijaja preizkusite Eucerin Anti-Pigment serum za izboljšanje polti, za ciljno zmanjšanje pigmentnih madežev pa Eucerin Anti-Pigment dvojni serum.

Iščete izdelek, ki bi vam pomagal do bolj gladke in voljne kože.
Eucerin Anti-Pigment serum za izboljšanje polti vsebuje hialuronsko kislino in glicerin, ki intenzivno navlažita kožo.

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete serum z anti-age delovanjem, ki zapolni globoke gube.

Priporočamo vam Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum, ki izboljša teksturo kože in spodbuja obnavljanje kožnih celic, obenem pa zapolni celo najgloblje gube.

Sestavine

Kako deluje

Thiamidol deluje pri samem vzroku hiperpigmentacije, tako da zavira tvorbo melanina v koži, zato obstoječi temni madeži obledijo, nastane pa tudi manj novih. Thiamidol, ključna sestavina linije Eucerin Anti-Pigment, klinično in dermatološko preizkušeno zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni pojav. Prvi rezultati so vidni po dveh tednih in se z redno uporabo stalno izboljšujejo.

Pogosta vprašanja (3)

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki