20-odstotni popust na vse izdelke Eucerin

Želite izgledati mlajši?

Napredne rešitve proti gubam Eucerin®

Želite izgledati mlajši? V testnih tednih 25 % popusta* na izbrane izdelke proti gubam Eucerin®

Testni tedni Anti-Age izdelkov Eucerin

Želite izgledati mlajše? Napredne rešitve proti gubam iz treh linij Eucerin Hyaluron-Filler vam omogočajo povrnitev mladostnega videza kože. V testnih tednih vam izbrane izdelke, predstavljene tu, ponujamo s kar 25 % popustom*. Promocijska ponudba v lekarnah traja do razprodaje zalog.

S staranjem kože se raven naravno prisotne hialuronske kisline zmanjša, kar povzroči nastanek linij na površini kože in globlje gube. 

Vsi izdelki iz klinično preizkušene linije Eucerin Hyaluron-Filler vsebujejo kombinacijo kratko- in dolgoverižne hialuronske kisline in bioaktivni glicin saponin, snov, ki dokazano poveča sintezo koži lastne hialuronske kisline.

Za težave s povešeno kožo in izgubo volumna je linija Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift pravi odgovor, saj učinkuje na več dejavnikov, ki povzročajo izgubo obraznih kontur. S staranjem koža izgublja volumen in obrazne konture se lahko povesijo, ker upade raven naravnih snovi, ki kožo ohranjajo čvrsto in gladko.

Linija Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity je bila posebej zasnovana za zapolnitev globokih gub, izboljšanje prožnosti ter nego krhke in zrele kože. Eucerinova inovativna kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline vidno zapolni globoke gube. Arctiin (aktivna sestavina, ki dokazano pospeši obnavljanje kolagena v kožnih celicah) deluje skupaj s silimarinom (močan antioksidant, ki ščiti kolagen in elastin pred razkrojem in izboljša prekrvitev kože na celični ravni). Koža je na otip čvrsta in je videti sveža in sijoča.

*Ponudba velja samo v izbranih lekarnah.

Hyaluron-Filler

Hyaluron-Filler + Volume-Lift

Hyaluron-Filler + Elasticity

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.